MEZOTERAPIJSKA LIPOLIZA – rješenje za masne naslage

Mezoterapijska lipoliza je metoda koja doživljava sve veću popularnost u svijetu jer je ozbiljna konkurencija liposukciji, a podrazumjeva uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga apliciranjem ampula fosfatidilkolina uz pomoć mikrodermalnih iglica odnosno mezoterapijske olovke u podkožno masno tkivo. Ovom metodom vrlo uspješno se rješavaju masni jastučići na nogama, bedrima, trbuhu, nadlaktici te podbratku, uklanja celulit i strije, a i zateže i revitalizira sama koža.

Fosfatidilkolin je prirodna supstancija izolirana iz soje i potpuno je sigurna za zdravlje jer je po svojoj molekuli identičan fosfatidilkolinu koji se nalazi u našem organizmu. Fosfatidilkolin u organizmu je dio stanične membrane te sudjeluje u regulaciji metabolizma I razgradnje masti, potiče obnovu jetre i sprječava nastanak ateroskleroze. U masnom tkivu aktivira otapanje masti potičući masne stanice na razgradnju. Nakon injiciranja fosfatidilkolin na mjestu aplikacije dovodi do pucanja membrana masnih stanica, povećane razgradnje masti i do zatezanja kože. To je nekirurška metoda kojom uklanjamo lokalne nakupine masnog tkiva na različitim dijelovima tijela. Svakako treba naglasiti da mezoterapijska lipoliza nije metoda za mršavljenje i da s njom nećete izgubiti kile, već su to tretmani oblikovanja tijela i smanjenja lokalnih nakupina masnog tkiva.

Zašto je mezoterapijska lipoliza najpopularnija metoda u svijetu za oblikovanje tijela?

Sa mezoterapijskom lipolizom možete na bezbolan i potpuno siguran način ukloniti masne naslage koje Vas toliko muče .
Sam tretman ne traje dugo. Potrebno je od 3-6 tretmana, u razmaku od 4-6 tjedana, ovisno o mjestu i veličini tretiranog područja. Možete u jednoj posjeti tretirati i više regija. Nakon tretmana, moguće je lagano crvenilo, naotečenost, slabo peckanje ili svrbež kože ali oni u roku od 12-24 sata nestaju. Nakon tretmana možete se slobodno vratiti svojim obvezama.

S obzirom da je mezoterapija lipolizom bezbolna i ciljano razgrađuje masno tkivo, izvodi se bez anestezije te spada pod “walk in, walk out“ tretman. Zbog kratkog vremenskog perioda u kojem se izvodi, ona postaje sve većim izborom naših klijenata, a tretman si kod nas možete priuštiti po akcijskoj cijeni od 650KN.

Za pitanja i narudžbe kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na tel. 01/2334-922