BB GLOWE TRETMAN je astronomskom brzinom postao veliki trend u kozmetičkoj industriji i za to postoji izuzetno opravdani razlog! Da li ste si ikada mogli zamisliti kako ćete se moći ujutro probuditi s lijepim ujednačenim tenom kao da ste taj tren nanijeli puder na lice?! Nevjerovatno ali istinito!! Sada je to moguće uz BB GLOWE tretman.

ŠTO JE ZAPRAVO BB GLOWE?

Jednostavno rečeno, BB Glow kombinacija je moćnog toniranog seruma koji se primjenjuje metodom microneedling – a ono se odnosi na tretman Dermapen-om uz pomoć kojeg se primijenjeni kozmetički preparat u potpunosti apsorbira pod kožu.  Ne brinite – to je bezbolno!. Jedna od glavnih prednosti primjene Dermapen-a je stimulacija proizvodnje kolagena i pomlađivanje kože, gdje BB Glow serum dodaje nevjerojatne hranjive tvari i najvažnije boju tena koju želite.

BB GLOWE REZULTATI

BB GLOWE je stvoren da poboljša izgled i teksturu vaše kože brzo. Vidljivo poboljšanje će nastati odmah već nakon prvog tretmana! Serum će također nastaviti djelovati još dva tjedna nakon tretmana, a i anti-aging doprinos seruma će biti sve vidljiviji u narednim tjednima jer se koža na prirodan način obnavlja nakon microneedling-a.

POBOLJŠANJA KOJA SE MOGU UOČITI:

  • ravnomjerniji ton kože
  • koža je svjetlija i sjajnija
  • manje pjega
  • manje diskoloracija na koži
  • sitne bore nestaju a duboke su manje vidljive

DOBROBITI BB GLOWE TRETMANA

Dva su osnovna razloga koja čine ovaj tretman tako popularnim. Prvo, tretman čini da vaša koža izgleda kao da nosite puder a uopće ga nemate. To je možda nebitan razlog, ali može imati ogroman poticaj samopouzdanju ako se netko bori s ožiljcima, aknama ili pigmentacijom te ih može trajno prekriti. Drugo, ovo je moćan tertman protiv starenja jer pojačava proizvodnju kolagena a time elastičnost i regeneraciju kože. Naime kolagen je prirodni protein koji je jako rasprostranjen u našem organizmu, a  koži daje elastičnost i mladoliki, zategnuti izgled. I dok mlada koža obiluje kolagenom, sa starenjem ga ima sve manje i sve manje se u organizmu proizvodi. Stoga je ovaj tretman savršen izbor kao anti-ageing metoda, tekstura kože se znatno poboljšava, koža postaje zategnutija i bez bora.

OPIS TRETMANA

Tretman je pogodan i za muškarce i za žene.

  1. ČIŠĆENJE LICA

Najprije se radi detaljno čišćenje lica i eksfolijacija uz pomoć ultrazvučne špatulice kako bi koža bila potpuno čista i pripremljena za aplikaciju BB GLOWE SERUMA.

2. NANOŠENJE BB GLOWE SERUMA

Glavni dio samog tretmana. Nanošenje BB GLOWE SERUMA metodom microneedeling-a odnosno uz pomoć Dermapen-a, što osigurava kvalitetnu penetraciju seruma u kožu i postizanje željenog efekta samog tretmana.

3. MASKA

Na kraju tretmana stavlja se maska s dekspantenolom koja umiruje iritacije i pospiješuje obnavljanje kože.

Trajanje tretmana:30 minuta.