Mezoterapija najboljim svjetskim uređajem za revitalizaciju kože! Uklonite bore, ožiljke od akni i kompletno pomladite lice za 260 kn!

Uređaj Dermapen® koristi veliki broj jednokratnih mikroiglica čime postiže bolje rezultate te bolju resorpciju koktela vitamina i hijalurona koji su uključeni u tretman.

Dermapen je kozmetički uređaj u obliku olovke s mikroiglicama kojim se izvodi uklanjanje bora i ožiljaka nekirurškim putem. Ovaj vrhunski proizvod djelo je BCN instituta, kao i ampule vitamina, minerala i hijalurona koje se koriste u tretmanu, te posjeduje sve potrebne certifikate za sigurnost klijenta i terapeuta, a o njegovoj kvaliteti govori i to što je dobio nagradu za najbolji svjetski profesionalni uređaj za rejuvenaciju kože te nagradu za najbolji svjetski uređaj za zatezanje kože.

Sam tretman je osmišljen tako da prirodnim putem potiče obnavljanje kože – vertikalnim ubodima iglicama radi površinsko mikrooštećenje kože čime se potiče veća proizvodnja kolagena. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu uporabu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Dubina prodiranja iglica je precizno kontrolirana ( 0.25 – 2. 50 mm ), stoga je sigurnija i efikasnija inačica već dobro poznatog dermarolera, a i zbog samog kuta uboda, koji pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te samim time smanjuje mogućnost oštećenja kože. Prednost je i dostupnost manjih područja kao što su oko očiju ili usana.

Nakon tretmana mezoterapije na lice se stavlja koktel hijalurona sa vitaminima i umirujuća maska kako bi se ublažila reakcija kože na mikrooštećenja.

Neki od glavnih učinaka mezoterapije su :

✔ lifting lica
✔ otklanjanje bora
✔ skupljanje pora
✔ uklanjanje pigmentacija

Za optimalni učinak potrebno je napraviti 3 – 6 tretmana, ali zamjetni rezultati vidljivi su već nakon prvog. Kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju stoga su prvi rezultati vidljivi nakon 28 dana. Nakon tretmana koža će biti crvena i lagano upaljena, ali već nakon 24 sata u potpunosti će se revitalizirati. Najbolji rezultati se vide kod kože s ožiljcima od akni, strija, dubokih bora.

Cijenu tretmana od 650kn  snizili  smo za 60% !!!

Jedan tretman je sada samo 260 kn! Požurite! Rezervirajte svoj termin već danas!