Vidite li linije i bore na vašem licu ili želite punije usne, hijaluronski fileri mogli bi  biti idealno rješenje za vas.

S obzirom da starenjem lice gubi volumen a koža elastičnost, te uslijed gravitacijske sile koja kožu lica vuče prema dolje, cjelokupni dojam kože lica postaje sve više naboran i obješen. Hijaluronskim filerima, gotovo trenutno koži vračamo volumen, hidratiziramo ju i ona postaje puno mlađa i zategnutija u trenu. Tretman hijaluronskim filerima puno je bolja, manje komplicirana i jeftinija alternativa faceliftingu (kirurško zatezanje kože lica), bez nuspojava i sa vrlo kratkim vremenom oporavka, već nakon tretmana osoba je sposobna normalno obavljati svoje dnevne obaveze.

Hijaluronska kiselina potpuno je prirodna supstancija koja je normalno prisutna u našoj koži ali na žalost s vremenom se ,,troši” stoga ju ovim tretmanom nadoknađujemo i vračamo koži mladenački izgled. S obzirom da je prirodno prisutna u organizmu, oganizam ju ne tretira kao stranu supstanciju i nema nikakvih nuspojava.

To je molekula želatinozne strukture kojoj je glavna funkcija zadržavati i vezati vodu, te na taj način hidratizira kožu, ali i ispunjava praznine pa je idealna za popunjavanje bora ali i vračanje volumena usnama i obrazima.

Sam postupak aplikacije hijaluronskih filera traje kratko ,a naša doktorica stručno vas vodi kroz sami postupak.

 

Novo u ponudi!!!

Uma Jeunesse – najnovija generacija

hijaluronskih filera koji traju duže!

Uma Jeunesse® su inovativna punila za kožu nove generacije, proizvedena u Velikoj Britaniji od Cambridge Medical Aesthetics / Cambridge Biotech.

 

Uma Jeunesse® punila ne samo da trenutno popunjavaju linije i bore nego i povećavaju volumen, podižu i pomlađuju tkivo kože – ciljano linije oko usana, plitke i duboke bore, popunjavanje obraza te nježnog i osjetljivog područja oko očiju. Izvrsni rezultati također se postižu popunjavanjem usana jer ih podižu i vračaju volumen,te pri pomlađivanju i oblikovanju lica.

Klinička ispitivanja pokazala su da Uma Jeunesse® nudi dugotrajnije rezultate, bolju sigurnost i ugodniji doživljaj pacijenta, što je izvrsna alternativa kremama protiv bora i invazivnoj kirurgiji.

Zašto Uma Jeunesse®?

  • Preparat je pogodan za sve tipove kože
  • Brzi rezultati i prirodan izgled
  • Rezulati su dugotrajniji nego kod ostalih filera na bazi hijalurona
  • Sigurnosna – CE oznaka i nije potrebno alergijsko testiranje
  • Čist preparat – ne sadrži toksine
  • Biorazgradljivost i biokompatibilnost s tkivom kože – minimalne nuspojave
  • Manje bolna aplikacija
  • Visoko voluminizirajuči i lifting učinak
  • Isplativ – veliki učinak liftinga sa minimalnom količinom preparata
  • Sveobuhvatan – može se primijeniti na svim područjima lica

CIJENA :  2.300kn za 1ml preparata

 

Stoga nemate više izgovor, priuštite si lijepu, zdravu i osvježenju kožu te vratite mladenački  izgled !

Naručiti se možete odmahi i putem našeg kontakt obrazca.