MEZOTERAPIJSKA LIPOLIZA – rješenje za masne naslage

Mezoterapijska lipoliza je metoda koja doživljava sve veću popularnost u svijetu jer je ozbiljna konkurencija liposukciji, a podrazumjeva uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga apliciranjem ampula fosfatidilkolina uz pomoć kozmetičkog aparata Dermapen, lokalno na mjesta gdje želimo reducirati masne naslage. Ovom metodom vrlo uspješno se rješavaju masni jastučići na nogama, bedrima, trbuhu, nadlaktici te podbratku, uklanja celulit i strije, a i zateže i revitalizira sama koža.

Fosfatidilkolin je prirodna supstancija izolirana iz soje i potpuno je sigurna za zdravlje jer je po svojoj molekuli identičan fosfatidilkolinu koji se nalazi u našem organizmu. Fosfatidilkolin u organizmu je dio stanične membrane te sudjeluje u regulaciji metabolizma I razgradnje masti, potiče obnovu jetre i sprječava nastanak ateroskleroze. U masnom tkivu aktivira otapanje masti potičući masne stanice na razgradnju. Nakon injiciranja fosfatidilkolin na mjestu aplikacije dovodi do pucanja membrana masnih stanica, povećane razgradnje masti i do zatezanja kože. To je nekirurška metoda kojom uklanjamo lokalne nakupine masnog tkiva na različitim dijelovima tijela. Svakako treba naglasiti da mezoterapijska lipoliza nije metoda za mršavljenje i da s njom nećete izgubiti kile, već su to tretmani oblikovanja tijela i smanjenja lokalnih nakupina masnog tkiva.

Zašto je mezoterapijska lipoliza najpopularnija metoda u svijetu za oblikovanje tijela?

Sa mezoterapijskom lipolizom možete na bezbolan i potpuno siguran način ukloniti masne naslage koje Vas toliko muče .
Sam tretman ne traje dugo. Potrebno je od 3-6 tretmana, u razmaku od 4-6 tjedana, ovisno o mjestu i veličini tretiranog područja. Možete u jednoj posjeti tretirati i više regija. Nakon tretmana, moguće je lagano crvenilo, naotečenost, slabo peckanje ili svrbež kože ali oni u roku od 12-24 sata nestaju. Nakon tretmana možete se slobodno vratiti svojim obvezama.

S obzirom da je mezoterapija lipolizom bezbolna i ciljano razgrađuje masno tkivo, izvodi se bez anestezije te spada pod “walk in, walk out“ tretman. Zbog kratkog vremenskog perioda u kojem se izvodi, ona postaje sve većim izborom naših klijenata, a tretman si kod nas možete priuštiti po akcijskoj cijeni od 650KN.

Za pitanja i narudžbe kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na tel. 01/2334-922