Tretmani ultrazvučne i radiofrekvencije novije su, modernije i nadasve učinkovite metode koje se koriste u rješavanju određenih estetskih ali i zdravstvenih problema.

Uloga ultrazvuka je mehanička i lagano masirajuća te u kombinaciji sa radiofrekventnom strujom koja zagrijava tretirano mjesto, potiče se cirkulacija na tom mjestu, stimulira živčani sustav, potiče stanični metabolizam odnosno izlučivanje štetnih tvari i toksina, omekšava kožu i potiče resorpcija nutrijenata kroz kožu, stimulira sinteza kolagena koji pak daje koži elastičnost, a s druge strane zbog ubrzanog staničnog metabolizma tope se masne naslage u potkožnom tkivu.

Metoda je vrlo učinkovita i značajni rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Veliku primjenu ima u tretiranju bolnih područja prvenstveno kod kroničnih bolova kao što su migrene, glavobolje usljed problema sa sinusima, zatim bolova u kralježnici, ramenima, rukama, nogama, zglobovima zbog mehaničko-masažne funkcije ultrazvuka ali i radiofrekvencije koja potiče cirkulaciju na bolnom mjestu te samim time i prokrvljenost tretiranog tkiva. Stimulira se rad živčanih spletova u dotičnom tkivu, smanjuju otekline jer se limfa potiče na rad te time i izlučuje tekućina.

Metoda ima i vrlo široku i učinkovitu primjenu u rješavanju estetskih problema. Vrlo brzo , učinkovito i bezbolno rješava sve benigne izrasline na koži, tipa bradavice, mladeže, zatim razne pigmentacije, tamne mrlje od sunca, pjegice, staračke pjege.

Značajna je primjena u tretmanima lica jer se vrlo učinkovito rješavaju problemi na koži tipa akni i prištića, zatim podočnjaka i vrećica ispod očiju te natečenih očiju. Umorna suha i dehidrirana koža lica već u jednom tretmanu izgleda puno svježije i zdravije. Vrlo je značajna uspješnost ove metode u anti-agening tretmanima te liftingu kože lica jer se značajno brišu bore s lica a koža postaje elastičnija, zategnutija i vraća joj se mladenačka svježina.

Što se tiče estetskih tretmana tijela te otklanjanja celulita i skidanja masnih naslaga upravo na mjestima gdje je to individualnim pristupom pojedinim osobama potrebno ova metoda je pokazala vrhunske rezultate svojom primjenom jer je bezbolna, točno ciljana, a rezultati su brzo vidljivi. Uz sami tretman u tu svrhu nudimo Vam i nutricionistički savijet te plan prehrane kako bi rezultati bili još bolji a vaša figura i zdravlje bezprijekorno.

S toga, ne čekajte, naručite se već danas za tretman ultrazvučne i radiofrekvencije i riješite problem koji vas muči godinama!

Tretman protiv prištića ultrazvukom. Imajte lijep i zdrav ten. Slika prije i poslije tretmana.